برای اجرای حکم تمکین همسرم الان باید اقدام کنم، یا بعد از اینکه رای مجدد صادر شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۸۳ #30007932

سلام وقت بخیر
شکایت عدم تمکین کرده ام، از همسرم و ایشان محکوم به تمکین شده اند و در رای صادره اعلام کرده بود که پس از ۲۰ روز قابل اعتراض است، و همسر بنده اعتراض نموده و من هم باید جواب اعتراض ایشان را بدهم که ۱۰ روز هم وقت دارم.
میخواستم بدونم برای اجرای حکم تمکین همسرم الان باید اقدام بکنم یا بعد از اینکه جواب اعتراض ایشان را دادم و رای مجدد صادر شد؟
البته لازم به ذکر است که قاضی دادگاه خانواده که رای را صادر کرد به بنده گفت بعد از گذشت ۲۰ روز از تاریخ صدور رای بیا و حکم اجرا بگیر و به کلانتری محل برم و الان ۲۰ روز گذشته.
میخواستم بدونم الان همسرم اعتراض کرده؟
باید منتظر باشم تا جواب رای اعتراض هر دومون صادر بشه یا اینکه در رای اولی میتونم برم برای گرفتن حکم اجرا؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . با توجه به اعتراضی که همسر شما کرده باید پاسخ لایحه اعتراض را بدهید و منتظر حکم دادگاه تجدید نظر بمانید .

برای اجرای حکم تمکین همسرتان بعد از اینکه جواب اعتراض ایشان را دادید و رای مجدد صادر شد، بایداقدام کنید
الان همسرتان اعتراض کرده، باید منتظر باشید تا جواب رای اعتراض هر دو صادر بشه بعد میتونید برید برای گرفتن حکم اجرا.
موفق باشید

با سلام
صدور اجراییه منوط است به قطعی شدن حکم
یعنی تاوقتی حکم قطعی صادر نشود اجراییه صادر نخواهد شد
چون همسرتان اعتراض کرده پس باید منتظر حکم قطعی تجدیدنظر باشید

چون همسر شما اعتراض کرده باید منتظرباشید تا رای دادگاه تجدید نظر صادر شود . اون وقت بایدتقاضای اجرا حکم تمکین‌را بخواهید

سلام
حکم تمکین جنبه اجرایی ندارد
زوجه ای که تمکین نمی کند ناشزه محسوب شده و نفقه به وی تعلق نمی گیرد.
برای اطلاع از وضیت پرونده و اینکه آیا ایشا اعتراض کرده اند یا خیر به دفاتر خدمات قضایی و یا شعبه مربوطه مراجعه بفرمایید.