چطور با یک فیلم ویدئویی او را بازداشت کرده اند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۵ #30003765

سلام یکی از همسایگان برادرم با اینکه ذینفع نبوده ، اعلام جرم زنای برادرم را که مربوط به سه سال پیش بوده است را کرده است . در حالی که نه شاکی وجود داشته نه جرم در ملاء عام بوده نه به عنف بوده و نه سازماندهی شده . پس چطور با یک فیلم ویدئویی او را بازداشت کرده اند ؟ مگر تحقیق در این نوع جرایم ممنوع نیست ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اثبات جرم زنا نیاز به ادله ی کافی مانند ۴ بار اقرار یکی از طرفین و یا چهار نفر شاهد عادل دارد.
همچنین طبق مطلبی که خود شما بیان نمودید امکان تجسس در این موارد وجود ندارد.
باید پرونده ایشان مورد مطالعه قرار گیرد تا محرز شود علت بازداشت ایشان چه چیزی بوده است.

بازداشت شدن برادرتان دلیل بر اثبات گناهکار بودن ایشان نیست و با فیلم هم چیزی اثبات نمیگردد بهتر است وکیل اخذ نمایید .

سلام
اثبات وقوع جرم زنا باید با ادله شرعی به عمل آید صرف استناد به فیلم کفایت نمیکند
تحقیق در جرایم مزبور نیز ممنوع است
حال با توجه به شرایط احتمالا عناوین اتهامی دیگری در شکواییه بوده یا ادله دیگری مانند استشهادیه شهود موجود بوده است که چنین اقدامی شده است

سلام
راه اثبات زنا از طریق شهادت چهار مرد عادل است که به نحو یکسان شهادت دهند که ما دیدیم
زنای محصنه با فیلم و عکس قابل اثبات نیست حتی اگر فیلم داشته باشند
.اثبات زنای محصنه شرایطی دارد و همچنین رابطه نامشروع
عمل زنا تنها از یکی از راه‌های زیر قابل اثبات می‌باشد:۱- اقرار۲- شهادت شهود۳- علم قاضی