آیا مبالغی که از حساب زوج توقیف شده، به جهت مهریه به من پرداخت خواهند کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۳ #29986448

مهریه بنده ۷ عدد سکه هست، از طریق دادگاه اجرا گذاشتم،اعسار زوج پذیرفته نشدو ایشان میباست یکجا ۷عدد سکه را پرداخت کنند
و ۲۰روز از زمان اعتراض زوج به رای نهایی گذشته است و شوهرم اعتراضی نداده اند.
ایشان مالی ندارند اما بنده اقدام به توقیف حساب جاری ایشان کردم.

سوال: آیا مبلغی که در حساب ایشان بلوکه شده(معادل رقم ۲سکه) را به من پرداخت میکنند؟
بابت مابقی باید چه کنم؟ به دادگاه مربوطه بروم؟ چطور جلب بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همان مقدار توقیف شده به شما پرداخت خواهد شد و الباقی را میتوانید دستور جلب برای ایشان بگیرید.

بله بایستی درخواست دریافت مبلغ را بنمایید

با سلام دوست عزیز مبلغی که در حساب هسرتان توقیف شده است به شما بابت بخشی از مهریه پرداخت می‌شود و در خصوص ما بقی طلب خود امکان دارد که همسرتان درخواست اعسار بدهد و از از حقوق ایشان ماهیانه کسر شود.

سلام

اگر مبلغی که توقیف شده وصول بخشی از طلب شما را بدهد با دستور دادگاه آن مبلغ به شما پرداخت می شود و برای مابقی طلب تان که وصول نشده تقاضای اعمال ماده ۳ و جلب کنید