آیا امکان لایحه مجدد وجود داره؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۸۹ #29962127

سلام، من به عنوان شاکی، دادخواستی برای مطالبه وجه تنظیم کزدم، ابلاغ احضاریه که اومد، محل دادرسی تا محل زندگی خیلی دوره، برای بار اول لایحه فرستادم مجدد ابلاغ احضاریه اومد... بدلیل شرایط کرونا و راه دور امکان حضور در دادگاه برایم مقدور نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نفع خودتان هست که حاضر شوید.

درود
اگر ذکر شده حضور الزامی است باید حاضر شوید.

سلام می توانید مجددا لایحه ارسال کنید اما اگر در متن ابلاغ حضور ذکر شده، حضور الزامی است

درود
امکان ارسال لایحه مجدد وجود دارد لیکن اگر دادگاه حضور شما را ضروری دانسته و امکان حضور ندارید از وکیل کمک بگیرید .

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید مجدد لایحه بدهید

باسلام
درصورتی که حضورشما الزامی نباشد ،شما هم میتوانید لایحه تقدیم کنید وهم می توانید از حضوروکیل استفاده نمائید.که بنظربنده باتوجه به اینکه جلسه دوم است وامکان صدوررای،لذا حضورخودتان یا وکیل ضرورت دارد،تا متناسب با اوضاع واحوال جلسه دفاعیات خودرا مطرح نمائید

با سلام
می توانید مجدد لایحه ارسال کنید