گرفتن انحصار وراثت با توجه به مفقود شدن شناسنامه ی متوفی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵,۷۵۷ #29957

درصورتی که یکی از افراد خانواده بخواهد ارث خود را بگبرد و بقیه حاضر نباشند ارث تقسیم شود مراحل انحصار وراثت چگونه است و تقسیم ارث نسبت به روال عادی چقدر بیشتر زمان میبرد و در صورتی که گواهی فوت گم شده باشد ایا میتوان دوباره گرفت ومدارک لازم برای ان چیست (درموقعی که شناسنامه متوفی ناپدید شده باشد)

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای گرفتن گواهی انحصار وراثت یکی از وراث یا اشخاص ذینفع می توانند به آخرین محل اقامت متوفی رفته و‌درخواست دهند و بعد از آن دادخواست تقسیم ترکه را نمایند در خصوص گواهی فوت و شناسنامه هم به اداره ثبت احوال مراجعه نموده .

با درود..
با مراجعه به اداره ثبت احوال، رونوشت شناسنامه متوفی و گواهی فوت ایشان را درخواست نمایید..
در خصوص دریافت گواهی انحصار وراثت نیز با مدارک مربوطه دادخواستی جهت رسیدگی در شورای حل اختلاف محل زندگی متوفی مطرح نمایید..
سپس به استناد مدارک مذکور می توانید نسبت به مطالبه سهم الارث خود اقدام به طرح دادخواست جهت رسیدگی در دادگاه مطرح نمایید..

سلام گواهی فوت با مراجعه به ثبت احوال استان و همراه داشتن شناسنامه و کارت ملی نسبت به دریافت گواهی فوت اقدام فرمائید و هزینه گواهی فوت مبلغ ۱۰۰۰۰تومان میباشد

میتوانید جهت درخواست گواهی فوت و شناسنامه متوفی ب ثبت احوال مراجعه نمایید و شرایط درخواست شما بررسی خواهد شد و در مورد انحصار وراثت نیز جهت دریافت گواهی انحصار وراثت با در دست داشتن مدارک مربوطه ب شورای حل اختلاف محل زندگی متوفی مراجعه کنید..بله حتی درصورت مخالفت سایر وراث میتواند جهت انحصار وراثت و مطالبه سهم الارث خود اقدام کند

با سلام
میتوانید به ثبت احوال مراجعه کنید و مدارک متوفی را درخواست کنید جهت ارائه به دادگاه برای انحصار وراثت. و گواهی انحصار وراثت هم از دادگاه محل زندگی متوفی بگیرید

درود و عرض ادب
گواهی فوت را مجدد درخواست نمایید. در خصوص شناسنامه درخواست استعلام از ثبت احوال را بنماید.

با سلام
فوت نامه که به هر تعداد تقاضا کنید از طریق ثبت احوال صادر می شود
برای شناسنامه و کارت ملی نیز تقاضای رونوشت شناسنامه و کارت ملی متوفی را به ثبت احوال بدهید