آیا تامین مسکن برای زوجه شامل نفقه می شود ؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۰۵۸ #29954579

باسلام و احترام
زوجه هستم
همسرم منزل مسکونی خود را به نام مادرشان کرده اند،بعد از اختلافات پیش اومده همسرم به همراه مادرشون منو از خونه بیرون کردند و مادرشون خونشونو خواستن ،
ایا بنده می تونم به دلیل اینکه همسرم برای زندگی منزل ندارند اقدامی کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله زوجه مستحق منزل مستقل است

چنانچه اخطارتخلیه خانه به شما ابلاغ شد میتوانید دادخواست تهیه مسکن بدید واگر شوهرشما از تهیه مسکن ودادن خرجی امتناع کرد میتوانید به جرم ترک انفاق شکایت کنید

با سلام و احترام عطف به پاسخ های قبلی جواب مثبت است.

تهیه مسکن وظیفه همسر شما میباشد واصولا جز نفقه زوجه به حساب میاید شما میتوانید علیه ایشان اقدام کنید و حتی میتوانید به دلیل عدم تهیه مسکن از طرف ایشان تمکین نکرده و نفقه دریافت کنید

با سلام
تهیه مسکن و اثاث منزل ازموارد نفقه بوده و برعهده زوج میباشد شما میتوانید دادخواست تهیه مسکن برعلیه زوج را مطرح کنید و زوج ملزم به تهیه مسکن مناسب برای شما میباشد

هرزمانی که مادرشوهر ،شما و همسرتان راازخانه بیرون‌کرد و مکانی برای زندگی نداشتید ، دادخواست تهیه مسکن را طرح کنید