تمامی حقوق زن هنگام طلاق از طرف مرد چطور دریافت بشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۷۶ #29942228

سلام من دچار اختلاف شدم با همسرم و یک سال نیم هست که مشکلاتموم ادامه پیدا کرد تا اینکه شوهرم میخواد طلاق بده

از همون اول شروع کرد توی دادگاه دروغ گفتن از نفقه بگیر تا تمکین و ازدواج مجدد از همون اول گفت توی دادگاه فرار کرده و... و یه متن هم با امضای بچه هام نوشته بود که من خودم از خونه فرار کردم ولی بچه هام اصلا امضا نداشتن و خودشونم بعد اینکه اومدن پیش من گفتن اصلا نمیدونستن نا گفته نمونه که من هم از روی لج به قاضی گفتم برنمیگردم و اون قدر بچه ها رو نزاشت ببینم تا ۲۰ روز اعتراض به نفقه تموم شه که حکم هم قبول شد و رفت بعدش اومد برای تمکین تلاش کرد و من هم اصلا اهمیتی بهش نمیدادم چون توی شهر همو میدیدم تهدید میکرد (تهدید جانی ) ولی توی دادگاه میرفت فیلم نشون میداد که اومده جلو در خونه بابام و ما هم درو باز نکردیم خلاصه تمکین رو هم رفتیم دادگاه و من هی گفتم به قاضی من برمیگردم قاضی برگشت بهم گفت نه تو برمیگردی نه شوهرت تورو میبره الکی دارین حرف میزنین بعد رای رو دوباره علیه من داد دیگه من نا امید شدم چون و... تا اینکه ازدواج مجدد گرفت دیگه بیخیال شد اونم

تا اینکه یه ماه پیش دادخواست طلاق داد و توی جلسه اول غیبت کردم چون کرونا گرفته بودم توی جلسه دومم نیم ساعت دیر رسیدم چون هوا برفی بود ماشینا نمیرفتن که دادگاه اونو قبول کرد و باز هم من کوتاهیی کردم به دلیل اینکه نمیدونستم نرفتم درخواست جلسه دوباره کنم ولی با قاضی حرف زدم اما وکیل شوهرم زود اومده بود رفته بودش

بعد یه داور خواستن تا نظرشو بگه که باز هم بد شناسی اوردم یا خوش شانسی اینکه داور کلا در مورد من حرف نزد توی متنش و فقط در مورد بچه ها حرف زد که یک هفته تموم شد و فهمیدیم داور اشتباه نوشته دوباره بعد اینکه دو روز از زمان مقرر شده گذشته بود دوباره متنش رو فرستاد که گفته من نمیخوام طلاق بگیرم و میخوام برگردم

کار هایی که تا الان شده
۱ مهریه داده شده
۲ جهاز داده شده
۳ تمکین و نفقه دادانامه علیه من داده شده (مدارک الکی بوده همش و علیه من بوده)
۴ ازدواج مجدد داده شده
۵ برای تمکین جایی مشخص نشده
۶ درخواست طلاق داده الان
۷ توی جلسه اول درخواست طلاق دیر رسیده اما موجه بوده دلیل و دادگاه قبول کرده اما جلسه مجدد تشکیل نشده
۸ توی رای داور اشتباهی در مورد بچه ها حرف زده شده
۹ دوباره داور توی زمان خارج از زمان مقرر شده در مورد زوجه حرف زده

الان من چه حقوقی رو میتونم بگیرم ؟

دلیل اینکه من رفتم از خونه بیرون :

شوهرم قبلا بهم خیانت کرده بود ده سال پیش و ثابت هم کردم ولی طلاق نگرفتم به خاطر بچه هام و دوباره داشتم بهش شک میکردم رفتارش عوض شده بود دوباره

توی تماس تلفنی با برادرش داشت میگفت که میخوام یه تصادف الکی درست کنم که میخواست کمربند ایمنی منو دستکاری کنه و تصادف کنه تا بلایی سرم بیاد که کاملا واضح اینو نگفت توی تلفن به برادرش اما مثال یک زن رو زد که میخوا مثلا طلاق بگیره بعدش که دعوامون شد همون ساعت بعد اون مکالمه و برگشت بهم گفت جلو بچه ها این کارو با تو میکنم منم به خاطر همین خیلی ترسیدم و بعد گوشیمو کارتمو ازم گرفت انداخت منو بیرون بعد که به زور از اون ور شهر تهران رفتم خونه خالم و بعدش اومدم خونه مامانم یه ابلاغیه اومد که به من تهمت زده بود با یه مرد فرار کردم هرچی اینا رو توی دادگاه میگم انگار نه انگار فقط پرونده رو میبینم رای میدن همین
الان که این دادخواست طلاق داده به نظرتون چقدر حقوق میتونم داشته باشم و ازش بگیرم ؟

این رو هم بگم که همون قدر که برای من بی انصافی میکنه برا بچه ها هم همین کارو میکنه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مرد جهت طلاق باید کلیه حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید

قاعده تنصیف دارایی و سایر حقوق مالی چنانچه از آن صرفنظر نشده و دریافت نشده در صورت طلاق از جانب زوج قابل دریافت هست میبایست تکلیف حقوق مالی زوجه کامل مشخص و بعد رای ب طلاق داده شود

باسلام واحترام خودتان فرمودید که مهریه را دریافت کردید و نفقه هم رای نگرفتید تنها اجرت المثل ایام زوجیت باقی مانده که مطالبه کنید وبا توجه به اینکه ایشان دادخواست طلاق دادن شرط تنصیف دارایی هم شاملتان میشود

سلام
همه حقوق را دریافت کردید

سلام مرد جهت طلاق باید کلیه حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید

سلام مرد می‌تواند هر زمان نسبت به طلاق اقدام نماید

سلام
همه حقوق را دریافت کردید فقط اجرت المثل ایام زوجیت باقی مانده