آیا زوج میتواند مانع دیدار زوجه با خانواده اش شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۴۲۴ #29937

لام.من یک ساله ازدواج کردم.سه سالم عقدونامزد بودم.باخانواده شوهرم زندگی میکنم.شوهرم از نظر روانی مشکل داره.دعواکه میکنیم همش منو میترسونه.یاتهدید میکنه چند بسته قرص میخوره.یا تیغ برمیداره رگ بزنه.یا خود زنی میکنه.یا سرشو به دیوار و در میکوبه.منم داره دچار مشکل میکنه.دوست دارم طلاق بگیرم.مهریمم سیصدوپنجاه سکست و صدوچهارده شاخه گل.بامهریه تهدیدش کردم,میگه هیچ غلطی نمیتونی بکنی.دادگاه ماهی یدونه قسط بندی میکنه.
توشهر غریبم هستم.خدا لعنتش کنه.امیدوارم بمیره جوری ک جسدشم پیدا نشه...

شماجواب این سوالمو دادید.ی,سوال دیگه هم داشتم ..
شوهرم منو برده تو خونه پدریش.واحدمون مجزاست.اما من دوست ندارم اونجا زندگی کنم.ایا میتونم شکایت کنم.؟؟؟؟
سوال بعدیم اینه که من توشهرغریبم.ایا شوهرم میتونه منو از دیدن خانوادم منع کنه.یا نذاره تلفنی صحبت کنم؟...چون تهدیدم میکنه.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه خانه از منزل پدری مجزا باشد شکا نمیتوانید اعتراضی نسبت به آن کنید مگر اینکه حق تعیین مسکن داشته باشید.لذا همسر شما نیز نمیتوانند مانع دیدار شما با خانواده تان شوندو شما میتوانید به اختیار خود به منزل پدری مراجعه کرده و این عدم تمکین محسوب نمیشود.

موید باشید