در صورتی که مادرم ملک را به نام دو فرزندش صلح کند وراث دیگر به چه شکل ارث می برند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۳ #29926107

با سلام
پدر همسر من دوسال پیش فوت کردند، چهار پسر دارند، پسران سهم الارث خود را به نام مادرشان کردند، حالا میخواهند صلح عمری کنند که بعد از فوت مادر خانه به نام دوبرادر بزرگتر شود، سوال من این است: بعد از فوت مادر با وجود صلح عمری دوبرادر دیگر چگونه ارث میبرند در صورتیکه طبق صلح عمری خانه به دوبرادر بزرگتر میرسد.
ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر فردی تا زمانیکه در قید حیات میباشد میتواند نسبت به صلح و یا بخشیدن کل اموال خود اقدام کند و ارتباطی به فرزندانش نخواهد داشت. مگر بعد از فوت که تا یک سوم نافذ است.

با درود فراوان
بخشش اموال در زمان حیات فرد فقط تا یک سوم اموال قابل قبول می باشد و الباقی مطابق با قانون پس از فوت فرد مابین ورثه او تقسیم میشود.