شکایت کلاهبرداری کرده، چطور از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۵ #29925556

با سلام خدمت بنیاد وکلا
از بنده به عنوان کلاهبرداری و تقلب امتیاز شکایت شده.
طرفی که شکایت کرده من ازش پول نزول گرفتم بهش نقد پس دادم و ازم یه برگه سفید امضا و اثر انگشت گرفت.
بعد یکم از موعود پرداخت گذشت موتور منو گرفت تو داخل برگه نوشت به صورت امانت
بعد این اقا یکی براش ۲۸۰۰ زده حسابش بلاک شده
از من برای یه ۲ملیون و ۳ملیون برگه گرفته.الان رفته شکایت کرده کلاهبرداری در صورتی که همچی پرداخت شده خودشم ادعا پول نداره فقط میگه کار تو بوده حسابم بلاک شده برای دفاع از خودم چی داخل دادگاه بگم افتاده دادیاری

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

در اثبات جرم کلاهبرداری باید مانور متقلبانه ،جعلی بودن مدارک و فریفتن و سپس بردن مال شاکی اثبات شود ،با توضیحات شما،ظاهرا شاکی هیچ‌یک از موارد فوق را اثبات ننموده و شانس پیروزی برای شما بسیار بالا خواهد بود ،شما در دفاع باید انکار جرم نمایید و اعلام دارید طرح شکایت هیچ ارتباطی با شخص شما ندارد .

باسلام.. با ارائه مدارک میتواند

اولا دلیل شکایت و مستندات ایشان در شکواییه باید بررسی شود. اما با توضیحات شما با ارائه مستندات بازپرداخت وجه و اثبات برگه سفید امضا می توانید دفاع کنید.

صرف ادعای وی شما محکوم نمیشین مگر مدارک و ادله ای دیگه ای داشته باشه