بروم شورا حل اختلاف یا دادگاه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۳ #29907533

من مستاجر هستم. تو قرداد قید شد هر موقع مستاجر مقداری از ودیعه را خواست مالک موظف است مبلغ ۱۰ ملیون تومان به مستاجر بدهد تا خانه ی جدید پیدا کند و مابقیه پول ودیع را مالک تا ۲۰ روز فرصت دارد بدهد.
الان من براش اظهارنامه فرستادم که ۱۰ تومن بده دنباله خونه باشم بهم نمیدهد.
میگه هر کاری میخوای بکن من اتمام قراداد پولتو میدم. مشکل اینجاست که اگر من یه بعدز اتمام قرارداد بیشتر تو خونش بمونم باید روزی ۲۰۰ هزارتون بهش بدم. به اتمام قراداد فقط دو ماه مونده.
ایا قاضی یا شورا حل اختلاف برام فرصت میزاره بعدز اتمام قراداد که بتونم خونه پیدا کنم
چون چنتا خونه پیدا کردم چون پول نداشتم از دستم پریدن؟
خواهش میکنم کامل جواب بدین دوتا سوالمو خیلی ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شورای حل اختلاف مراجعه بهتر است

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید عرفا باید یک ماه مونده به اتمام قرارداد نصف پول را بدهد.

با مراجعه به شورای حل اختلاف موضوع را پیگیری نمایید.

موضوع را با توجه به قرارداد اجاره نامه از طریق شورای حل اختلاف پیگیری نمایید

با درود
برای حل اختلاف بایستی به شورای حل اختلاف مراجعه نموده.

عرف محل بنگاه را ملاک قرار دهید عرفا باید یک ماه مونده به اتمام قرارداد نصف پول را بدهد در غیر این صورت با ارسال اطهار نامه و تنظیم استشهادیه در بنگاه به او بفهمانید که نمی تواند سو استفاده کند ضمن اینکه شکایت مالک از شما هم هزینه بر است

به شورای حل اختلاف مراجعه فرمایید.