مرجع قانونی جهت ابطال رای کمیسیون پزشکی ناجا، کجاست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۰۶۹ #29827250

سلام
بنده اخیرا از استان اردبیل بدلیل پاره ای مشکلات جسمی به کمیسیون بهداری کل ناجا جهت معاینات پزشکی برای ثبت نام در ایین نامه راهنمایی و رانندگی پایه سه معرفی شدم که بعد از معاینه پزشک متخصص نورولوژی بیمارستان امام سجاد بدون ارجاع پرونده اینجانب به کمیسیون تخصصی و تنها با اتکا به نظر فردی پزشک نورولوژی رای به ممنوعیت مطلق صدور گواهینامه بنام بنده صادر شده است.
حال به هر جایی مراجعه میکنم میگویند مرجعی برای اعتراض به رای کمیسیون مرکز وجود ندارد.
لطفا راهنماییم نمایید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی . به کمیسیون بهداری کل ناجا مراجعه نمایید و تقاضصای معاینه مجدد نمایید بذدون اینکه عنوان اعتراض را در تقاضا قید کنید بنابرین چنانچه کمیسیون بیماری را تایید نکند همان عدم تایید برای اداره راهنمایی ملاک و اثر گذار خواهد بود . راه دوم میتوانید با نظریه سه پزشک که متخصص معتمد راهنمایی یا پزشکی قانونی باشند که نظریه متخصص ابتدایی را رد کنند . نظریه اولیه را باطل کنید .در کل مطلب با در دست داشتن این مدارک اعتراض شما قابل رسیدگی خواهد بود . و راه دیگری ندارید .