شکایت مبنی بر روابط نامشروع و منافی عفت کرده؛ آیا با توجه به اینکه توافقی جدا شدم؛ ایشون می تواند این ادعا را داشته باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۶ #29826020

سلام
من یکسال و نیم بطور توافقی و به علت عدم سازگاری از همسرم جدا شدم و چند ماهی هم ازدواج مجدد کردم ایشون از وقتی متوجه ازدواج من شده برایم مشکل درست کرده از جمله ابنکه شکایت مبنی بر
روابط نامشروع و منافی عفت کرده در حالیکه نبوده و دروغه
آیا با توجه به اینکه توافقی جدا شدم بدون ذکر این مسائل و مجدد ازدواج کرده ام
ایشون می تواند این ادعا را داشته باشد
و این مسئله برای زندگی من خطر آفرین شده
چه کار میتوانم بکنم و چنین ادعایی بر چه مبنایی درست است و قابل اجرا
متشکرم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل طلاق بین زوجین،دیگر نمیتوانند بعد از اجرای طلاق اقدام به شکایت مبنی بر رابطه نامشروع و امثال آنها نمایند...

هرچند شوهر سابق می تواند ادعا داشته باشد لکن باتوجه به توضیحات شکایت ایشان رد می شود

سلام و احترام

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است.

پس با توجه به اینکه شما می فرمایید این ادعا از اساس کذب است و صحت ندارد و با توجه به اینکه یک سال و نیم از طلاق شما می گذرد به احتمال فراوان شکایت ایشان به نتیجه نمی رسد.

سربلند و پیروز باشید.

باسلام
هر چند در این مورد اختلاف نظر وجود دارد اما میتوان گفت به دلیل طلاق بین زوجین،دیگر نمیتوانند بعد از اجرای طلاق اقدام به شکایت مبنی بر رابطه نامشروع و امثال آنها نمایند زیرا دراین مورد ایشان ذینفع و ذی سمت نمیباشند.

اختلاف نظر وجود دارد عده ای معتقدند بقای حق استصحاب می شود و زوال آن محتاج دلیل است و عده‌ای دیگر نظر مخالف دارند.