نحوه محاسبه کارشناس بجهت خلع ید چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۹ #29807193

زمان برگزاری دادگاه ۲ماه دیگر تعیین شده.به جهت خلع ید از ۳هکتار از اراضی زراعی.
پیرو جواب درخواست قبلی مبنی بر ارزش اراضی مورد دادخواست.
دریافت مبلغ کارشناسی در زمان دادگاه است و یا قبل از آن. و چنانچه خوهوان قادر به پرداخت قبل از زمان دادگاه باشد.
حکم خلع اختیار از خوندگان رد خواهد شد و یا دادگاه برگزار می گرد.
با تشکر از کانون وکلا.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زمان پرداخت هزینه کارشناسی اصولا یک هفته است.

با سلام
اگر منظور شما صرفا خلع ید باشد کارشناس با بررسی مدارک و اسناد و شواهد نظر خود را اعلام خواهد نمود
اما اگر منظور شما اجرت المثل ایام یا قیمت و ارزش ملک باشد بر حسب قیمت عرف و ارزش منطقه ای تعیین قیمت خواهد نمود

با سلام
زمان پرداخت هزینه کارشناس از زمان ابلاغ دادگاه به مدت ۱ هفته میباشد