آیا اگه من ثابت کنم که مقصر نبودم میتونم ادعای حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۲ #29778361

سلام من یک سال جایی کار کردن که بعد یک سال از کارفرما شکایت کردم و منتظر صدور رای هستم که متوجه شدم ایشان از من با دلایل واهی به دلیل ایجاد خسارت ۳ میلیونی شکایت کردن ..آیا اگه من ثابت کنم که مقصر نبودم میتونم ادعای حیثیت کنم

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شکایت ایشان فقط از بابت خسارت وارد باشد و نتواند اثبات نماید امکان اعاده حیثیت از این بابت وجود نخواهد داشت

اگر مشخصو محرز گردد که هدف از طرح شکایت کارفرما از شما بدلیل اذیت و آزار و عمد بوده است میتوانید اعاده حیثیت نمایید .

خیرنمیتوانید. اعاده حیثیت در صورت طرح شکایت افترا توسط شاکی است و صدور حکم قطعی بر عدم اثبات جرم بر علیه شما است

خیر. امکان شکایت بابت افترا وجود ندارد.

بسمه تعالی : صرف شکایت بدلیل خسارت وعدم اثبات از جانب شاکی مشمول قوانین اغاده حیثیت نمیباشد .