بعد از فوت ایشان به بنده ارث میرسد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۵۹ #29770257

زن چهل ساله ای هستم با مردی که شصت سال سن دارد ازدواج کردم ایشون چهار فرزند دارد از خانم قبلیش و از بنده فرزندی ندارد مدت ده سال است با ایشان زندگی میکنم الان سوال بنده اینکه بعد از فوت ایشان به بنده ارث میرسه چون بنده مهریه هم ندارم چون تو محضر گفتن یه مکه ولی زیرش زدن نمیخوام بعد چندین سال آواره خیابان بشم چون خانواده ای هم ندارم که حمایتم کنن ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ارث
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام یک هشتم سهم الارث از اموال منفقول میباشد

سلام یک هشتم سهم الارث از اموال منفقول میباشد واز اموال غیر منقول از فروش و قیمت بطور مساوی بین همسرتان موفق باشید

بلی به شرط اینکه عقد شما دائم باشد از ایشان ارث خواهید برد

با سلام.چون فرزند هم دارد یک هشتم به شما و همسر دیگرش می رسد که بین شما تقسیم می گردد.

سلام
شما اگرعقد دایم ایشان هستید سهم ۱/۸ باید بین دوتا همسران تقسیم شود
اگرهم مهر ذکرنشده مهرالمثل به شما داده میشود

سلام در صورت عقد دایم یک هشتم اموال متوفی به همسر یا همسران میرسد. ضمنن شما مهریه را هم میتوانید از ارث ایشان مطالبه کنید.

اگر صیغه شده باشید خیر ولی اگر عقد دائم باشید ارث میبرید