پرداخت سکه به دادگستری از طرف زوج، تا چه وقت توی دادگستری میماند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۸ #29760856

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده محکوم به مهریه شدم و سه عدد سکه اول پیش پرداخت کردم و هر ۶ ماه هم یک سکه الان سه تای اول رو تحویل دادگستری دادم و هنوز موعد ۶ ماه نرسیده عرضم خدمتتون که این سکه هایی که من به دادگستری میدم باید به همسرم اطلاع بدم که بره بگیره ازونجا یا خود دادگستری بهش اطلاع میده؟
تا چند وقت پس از تحویل میتونه سکه توی دادگستری بمونه؟ چون همسر بنده اطلاعی از سکه ها نداره
میتونم کلا بهش نگم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نیازی به اقدامی از سوی شما جز پرداخت به موقع سکه ها نیست

همسرتان مراجعه و دریافت خواهند کرد.
و تا زمان مراجعه سکه ها در دادگستری خواهد ماند

سلام شما لزومی نداره اطلاع بدهید ولی در موعد سکه هارو تحویل دهید