بنده قصد اعلام رضایت ندارم الان باید اعلام کنم یا روز قرار؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۳۳ #29760777

بنده یک شکایت کیفری ثبت کردم
۴۰ روز دیگه قرار رسیدگیش به شورا ارجاع داده شده سوالم اینه طرف اگر ظرف این ۴۰روز حیثیت بنده رو ببره پیش دیگران و اقدامی انجام بده بنده باید دست روی دست بزارم تا ۴۰ روز؟
موضوع شکایت مزاحمت و فحاشی مکرر تلفنی و تهدید به افترا و بردن ابرو نزد اقوام
بنده خانم هستم
هر اقدامی بنده میتونم در طول این مدت بکنم بهم بگید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرونده ها به جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع میگردند و اگر شما قصد سازش نداشته باشید میتوانید به شورا اعلام نمایید تا پرونده جهت روال کاری خود به دادسرا ارجاع گردد

با عرض سلام .کاربر محترم پرونده ی شما جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع شده در صورت عدم تمایل به سازش میتوانید صلح و سازش را نپذیرید تا پرونده به دادسرا ارجاع بشود.

بله درشورا عدم رصایت خود را اعلام کنید

با سلام..
پرونده صرفا جهت ایجاد صلح و سازش به شورای حل احتلاف ارجاع شده و در صورت نداشتن رضایت برای موضوع پرونده می توانید در روز رسیدگی در شـورا اعلام نمایید که حاضر به صلح و سازش نیستید تا پرونده جهت رسیدگی به دادسرا ارجاع گردد..
موفق باشید..

درود بر شما، طی لایحه ای عدم توافق و سازش را به شورا تقدیم کنید. در مراحل بعدی دادرسی در دادگاه می‌توانید موارد مذکور را نیز قید فرمایید.

سلام
باید تا زمان جلسه شورا صبر کنید و در جلسه مذکور اعلام عدم رضایت نمایید. در صورتی که مزاحمت، فحاشی و سایر اقدامات مجرمانه ایشان ادامه داشته باشد، می توانید دلایل آن را جهت ارائه به مرجع قضائی جمع آوری نموده و یا در صورت نیاز، شکایات جدید و جداگانه طرح نمایید.

با سلام
در شورا اعلام نمایید که رضایت نمی دهید و صلح و سازش نمی کنید و پرونده برای رسیدگی به دادسرا ارجاع شود .