یک پرونده سرقت در دادسرای نظامی از زمان تشکیل تا حکم نهایی دادگاه چه مدت زمان می برد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۳ #29753808

یک پرونده سرقت در دادسرای نظامی از زمان تشکیل تا حکم نهایی دادگاه چه مدت زمان می برد؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حدودا کمتر از یکسال

زمان دقیقی نمیتوان گفت

با سلام
زمان دقیقی نمیتوان گفت چون عوامل متعددی نقش دارند. ولی پروسه چنین پرونده ای ازدادسرا تا دادگاه بدوی بعد دادگاه تجدیدنظر حداقل یکسال طول میکشد

با سلام و احترام مخاطب گرامی زمان رسیدگی به پرونده هه در هیچ یک از محاکم قضایی از جمله دادسرای نظامی قابل تخمین و تعیین نیست. و به عوامل و فاکتورهای بسیار متغیری بستگی دارد.پرونده ای ممکن است از زمان تشکیل در دادسرا تا دادگاه و اجرای حکم
کلا یک روز طول بکشد(خود تجربه چنین پرونده ای را در پرونده فرار از خدمت موکلی داشته ام) گاهی ممکن است سالها پرونده در همان دادسرا باقی بماند.