آیا قاضی این کار رو قبول میکنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۷ #29736489

سلام و درود خدمت اساتید
بخشی از یک ملک ارثی رو حدود ۱۵ سال پیش از مادرم خریداری نمودم و در این مبایعه نامه ، فقط و فقط اثر انگشت فروشنده (مادرم) است و دیگر هیچ و نه امضاء خریدار و نه شهود ، حال که به تقسیم ارث که رسیده این مبایعه نامه و حتی صحت اثر انگشت ، مورد اعتراض بقیه وراث قرار گرفته و اینکه میگن که اصل کاغذ مخدوش و مشکوک و صحت ندارد ، آیا میتوانم برای این مبایعه نامه ، شاهد جور کنم و بخواهم که زیر این کاغذ رو امضاء و تائید نمایند آنهم بعد از گذشت این همه سال ؟ چون کار به دادگاه کشیده آیا قاضی این کار رو قبول میکنه و یا نه دردسر درست میشه برام به جرم این کار که در زمان حال دارم انجام میدم ؟
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، این مبایعه نامه با اوصافی که فرمودین چندان معتبر به نظر نمی رسد و با احتمال بالا مورد رد دادگاه واقع می شود ولی اگر شهود واقعی دارید می توانید آن را اثبات کنید.

حتی در صورت امضا شهود چون امضا موخر است بر تاریخ نگارش قرارداد در کارشناسی این امر معلوم میشود و بهتر است در دادگاه شهادت دهند.

شهود نمی توانند در حال حاضر ذیل برگه را امضا نمایند، اگر در هنگام عقد بیع حاضر بودند می توانند در دادگاه حاصر ششوند و شهادت دهند

با درود شاهد را نمی‌شود جور کرد توصیه به چنین کاری نمی‌شود ان نوشته چون اثر انگشت دارد معتبر است زیرا اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام اگر شهودی وجود دارد بهتر است در دادگاه شهادت دارند و سایر وراث اگر نسبت به مبایعنامه ادعای جعلیت دارند باید آن را اثبات کنند و به کارشناس ارجاع خواهد شد