آیا امکان ابطال مزایده وجود داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۷ #29727500

باسلام، بنده در مزایده ای ملکی ورثه ای وکالتی شرکت کردم و برنده مزایده شدم و ۱۰ درصد قیمت پرداخت کردم، صاحب ملک با آگهی کردن در سایت دیوار مشخصات ملک مزایده گذاشته رو به دروغ اعلام کرد و ملک پارکینگ نداشته رو به عنوان ملک پارکینگ دار اعلام کرده و بعد از برنده شدن و صورت جلسه داخل ملک مستجر اعلام کرد که ملک پارکینگ نداره و بنده ملک ۶۰ درصد بیشتر از قیمت پایه کارشناسی خریدم. آیا امکان ابطال مزایده وجود داره؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ملاحظه موارد ابطال مزایده  اموال غیرمنقول به ماده ۱۳۶ و ۱۳۷ قانون اجرای احکام مدنی مراجعه کنید

با سلام
مشخصات مورد مزایده از طرف اجرای احکام مشخص می شود و امکان ابطال یا فسخ آن نیست

با سلام
اصولا مزایده بهمراه اراءه ی اسنادی که نشان از مالکیت و شناسه ی ملک است صورت میپذیرد.
با این توضیح بعرض میرسد که شرکت در مزایده با اطلاع از ریز اسناد باید باشد و لذا تنها با اثبات عدم صحت آن اسناد میتوانید معامله را حسب مورد ابطال یا فسخ نمایید.
اما اگر اسنادی ارایه نشده اما قراردادی مبنی بر مقدار و مشاعات و پارکینگ و غیره وجود دارد و بر مبنای آن شرکت و برنده هم شده اید و مزایده گذار نیز قرارداد را امضا کرده باشد ،در آن صورت اگر ملک بفروش رفته با قرارداد مطابقت نداشته باشد،از باب خلاف وصف،قابل فسخ است و فروشنده مسوولضرر و زیان شما نیز خواهد بود.
موفق باشید

سلام
مشخصات ملک مورد مزایده از طرف اجرای ثبت یا اجرای دادگاه اعلام می شود و اعلام مالک در دیوار ملاک نیست چنانچه مشخصات ملک در آگهی مزایده فاقد پارکینگ بوده امکان ابطال یا فسخ آن نیست.