بابت اضافه شدن اون بند های دست نویس به قرارداد من میتونم به نتیجه برسم یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #29721639

با سلام ما یک قراردادی با شخصی داشتیم بعد از تحویل سورس سایت ایشون رفته شکایت کرده که سایت ناقص هست توی نظر اولیه کارشناس صراحتا اعلام کرده که داشبورد امکانات و مدیریت رو دیده بعد دوباره گفتن که باید نظریه تکمیلی بده که ایشون تو جلسه حضوری گفتن که ناقص ( طبق بررسی سایت دست کاری شده ویدئو سالم بودن سایت موجود بوده و بعدا دچار مشکل شده ) بعد از جلسه حضوری با ایشون از من بابت حضور توی تمامی قراردادها امضا گرفتن اما بعد از اینکه رفتیم نظریه تکمیلی رو بگیریم دیدم که بعد از امضای من به صورت دست نویس ۲ بند در دو برگه اضافه شده که مبنی بر این هست که تمامی کسورات قانونی و بیمه و ... رو مجری متعهد شده که پرداخت کند
شورا هم امروز گفتن که برو کارهاشو انجام بده در صورتی که سایت خیلی ناقص شده هم هزینه بر هست هم زمان بر ما هم بعد از تحویل سورس به دلیل آشنا بودن به این شخص رسید نگرفتیم و سورس رو هم پاک کردیم.
میخواستم بدونم با این شرح حال آیا امکان برنده شدن من تو این پرونده هست یا نه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص تغییر بند بصورت دستنویس تقاضای کارشناسی نمایید

با سلام
بستگی به نظر کارشناسی داره که بتونه تشخیص بده دو خط انتهایی رو بعدا دست نویس کرده اند یا نه.
در صورت اثبات ، از ایشان به جرم جعل در اسناد عادی نیز میتوانید شکایت کنید

سلام
مرجع قضایی طبق اسناد و مدارک به ادعاها رسیدگی می نماید و اگر شما به تعهدات خود عمل نکرده باشید یا عمل کرده ولی دلیل بر انجام آن نداشته باشید و موضوع تعهد شما نیز ناقص باشد ممکن است به تکمیل تعهدات خود ملزم شوید
و چنانچه مشکل شما راجع به آن مطالبی است که بعد از امضای شما اضافه شده است می توانید چنانچه دلیلی دارید راجع به آنها ادعای جعل نمایید و چنانچه جعلی بودن آن مطالب ثابت و محرز شد نسبت به شما اثری ندارد.