همسرم چه طور می تواند تمکین خود را با توجه به اعتیاد من ثابت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۶ #29709434

باسلام
باتوجه به سابقه اعتیاد که ۳سال قبل از ازدواج میباشد. و ترک زوجه از منزل بعد از ۷ سال زندگی مشترک سالم ۵ ماه قبل به ادعای اعتیاد و بدون مدرک و دادخواستی در این مورد ولی دا خواست هایی نظیر استرداد جهیزیه و طلب مهریه و توقیف اموال که در اواخر ۵ ماه با درگیری فیزیکی با برادرخانوم در کلانتری که به خاطر شکایت خانواده زوجه برای مزاحمت(کاملا واهی که بعد خودشون رضایت دادن ) در انجا بودیم و درخواست تست اعتیاد از طرف خانواده زوجه در کلانتری که باعث اعزام به کمپ شد به مدت ۲۵ روز . وبعد از آن داداخواست الزام به تمکین شوهر . لذا این سوابق برای اثبات عدم تمکین کمکی برای زوجه میتواند باشد . درضمن پرونده مادرزوجه به علت تهمت و افترا در مورد شوهر و با ادله کامل شاهد و فایل صوتی در انتظار رای دادگاه میباشد .و شکایت علیه برادر خانوم و خواهر خانوم (قبل از درگیری فیزیکی بود .) برای فحاشی و تهدید با قمه جلوی خانه پدری شوهر (با فیلم و شاهد و تایید خودشان ) در کلانتری منتظر ارسال به دادگاه میباشد.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر زندگی با شما موجب عسر و حرج زوجه شود یا بیم و خوف ضرر برای او داشته باشد می تواند تمکین نکند

طبق قانون زوجه موظف است تمکین خاص و عام را نسبت به زوج داشته باشد علی ایحال پیرو موارد گفته شده اگر زوجه شرایط ناامنی را درمنزل زوج داشته باشد و به اثبات مراجع قضایی برسد میتواند از تمکین سرباززندو درحال حاضر شما اعتیاد داشته باشید و تعادل روحی و روانی نداشته باشید و دست به زن و سوء رفتار داشته باشید که باید هریک از این موارد به دادگاه ثابت شود.

درصورت اثبات خوف ضرر تمکین ردخواهد شد . استردادجهزیه و مهریه تاثیری ندارد

زوجه برای عدم تمکین باید ادله محکمه پسند داشته باشد تا اثبات کند که به عنوان مثال امنیت جانی ندارد بنابراین چنانچه همسرتان مدعی ضرب و شتم و عدم امنیت جانی از سمت شما باشد باید در دادگاه الزام به تمکین این موارد را اثبات نماید که صرف اعتیاد شما عذرموجه محسوب نخواهد شد در غیراینصورت ایشان موظف به تمکین خواهد بود و در صورت عدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت.

باسلام ووقت بخیر
طبق قانون زوجه موظف است تمکین خاص و عام را نسبت به زوج داشته باشد علی ایحال پیرو موارد گفته شده اگر زوجه شرایط ناامنی را درمنزل زوج داشته باشد و به اثبات مراجع قضایی برسد میتواند از تمکین سرباززندو درحال حاضر شما اعتیاد داشته باشید و تعادل روحی و روانی نداشته باشید و دست به زن و سوء رفتار داشته باشید که باید هریک از این موارد به دادگاه ثابت شود.