آیا دادگاه بابت نفقه میده به من؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۰ #29695492

سلام شوهرم به مدت ۲سال به من نفقه پرداخت نکرده به خاطر همین دادگاه ۶ماه حبس براش برید اما وقتی دستگیرش کردن قاضی ۶ماه حبس رو به ۳ ماه تغییر داد فرستادمش زندان ۱روز زندان بود و روز بعدش با معرفی کفیل یا تودیع وثیقه از زندان اومده بیرون
الان هم رای دادگاه اومده نوشته
دادنامه
در خصوص واخواهی آقای .... فرزند .... نسبت به دادنامه شماره...... مورخ ۵/۷/۹۹ دادگاه حسب بررسی نظر به آنکه ایراد و اعتراض موجهی که موجب نقض دادنامه معترض عنه باشد به عمل آورده نشده بنا بر این آنرا تایید و استوار مع الوصف با رعایت ماده ۶ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و مواد ۶۷-۷۰-۸۳-۸۶ از قانون مجازات وی را به ۳۶/۰۰۰/۰۰۰ ریال جزای نقدی به عنوان مجازات بدل از سه ماه حبس محکوم می نماید این رای حضوری است ظرف مدت ۲۰ روز از ابلاغ قابل تجدید نظر در محاکم تجدید نظر مستقر در مرکز استان البرز است.
میخواستم بدونم این ۳۶/۰۰۰/۰۰۰ ریال رو دادگاه میده به من ؟
و اینکه نوشته این رای حضوری است یعنی چی؟!

مشاوره حقوقی نفقه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای مطالبه نفقه دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

وسلام این مبلغ به نفع صندوق دولت واریز خواهد شد و شما برای نفقه معوقه خود دادخواست به طرفیت زوج دهید

سلام
مجازات حبس تبدیل به جزای نقدی درحق دولت گردیده،بهتراست دادخواست نفقه معوقه دهید

برای مطالبه نفقه باید دادخواست بدهید

سلام این جزای نقدی است که به نفع دولت می باشد و به شما پرداخت نخواهد شد

با احترام .بنفع دادگاه میباشد شما باید اعتراض کنید

درود بر شما، این جزای نقدی جایگزینی برای حبس ۳ ماهه بوده و به نفع دولت خواهد بود.