گفته در حال حاضر قادر به اخذ گواهی انحصار وراثت نمی باشم آیا میتوانم اقدام به شکایت فوق نمایم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۵۲ #29685667

با سلام میخواستم از دایی وخاله ام که واحد مسکونی که بنده از آن سهم میبردم را بدون اطلاع من فروخته و سهم بنده را نیز نمیدهند شکایت کیفری نمایم سوال اول عناوین خیانت در امانت و کلاه برداری در این مورد صحیح هست اگر نه به چه عنوانی شکایت نمایم دوم اینکه مدارک بنده اظهار نامه که ۳ ماه پیش ارسال شده و جوابی دریافت نکردم و پیامک‌هایی که به صراحت عنوان کرده اند برو شکایت کن و استشهادیه تنی چند از اقوام میباشد

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در ابتدا گواهی انحصار وراثت دریافت نمایید

سلام
در ابتدا گواهی انحصار وراثت دریافت نمایید

نیاز به ارایه توصیحات بیشتر اگر یهم الارث شما را بدون ادن و رضایت شما فروخته اند شکایت کیفری فروش مال غیر نمایید

باسلام ابتدا گواهی انحصار وراثت را اخذ نموده وسپس دادخواست فروش مال غیر مطرح نمایید.

ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام بفرمائید

باید حتما گواهی حصر وراثت را بگیرید و عنوان کیفری فروش مال غیر خواهد بود اما اقدام حقوقی بهتر است

سلام .بدوا باید گواهی انحضار وراثت اخذ نمایید.سپس باارایه ادله اقدام به طرح شکایت فروش مال غیر نمایید.