آیا میتوان از کسانی که قرص غیر قانونی میفروشند شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۸ #29655291

با سلام من چند روز پیش برای سقط پیش زنی رفتم که تزریقات داشت و کار سقط انجام میداد با قرص سایتوتک بجز اینکه قرص ها قیمت بالایی داشتن و ضمانت اصل بودن انها را میکرد اما جنین من سقط نشد میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور میتوانم از ایشان شکایت کنم که کار غیر قانونی انجام میدن؟
منم واقعا پشیمون شدم از اینکه اینکارو کردم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تقدیم شکواییه به دادسراهای امور پزشکی در سراسر کشور یا دادسراهای عمومی و انقلاب

باید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضائی مطرح کنید تا در تهران از طریق دادسرای رسیدگی به جرائم پزشکی و داروئی و در شهرستانها در دادسرای عمومی موضوع پیگیری شود .

به سازمان نظام بژشکی مراجعه کنید و موضوع اطلاع بدین

بله
اشخاصی که از این طریق به آنها ضرر مالی یاجانی رسیده است، می‌توانند پس از اثبات تخلف این اشخاص از باب رابطه سببیت در مراجع قضائی اقدام به طرح دعوا و مطالبه خسارت کنند. همچنین در صورتی که از این ناحیه به جان اشخاص آسیبی وارد شود، می‌توانند با تقدیم شکواییه به دادسراهای امور پزشکی در سراسر کشور یا دادسراهای عمومی و انقلاب در شهرهایی که این دادسرای تخصصی پیش‌بینی شده است، اقدام کنند