میشه کاری کرد که زودتر یه پولم برسم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۲ #29654968

با سلام
من یه قرارداد مضاربه با یه شرکت بازرگانی که در زمینه ی مواد غذایی فعالیت دارن منعقد کردم'از فروردین ۱۴۰۰ تا فرودین ۱۴۰۱' الان شش ماه از قرار داد گذصته' بخاطر مسائل شخصی درخواست لغو قرارداد رو داشتم'ولی شرکت مدام تاخیر میندازه و میگه فعلا پول ندارن و نمیتونن فسخ کنن' ازشون بابت ضمانت یه چک به مبلغ اصل سرمایه دارم به تاریخ فروردین ۱۴۰۱' باتوجه به اینکه قرارداد مصاربه هستش میخواستم بدونم میشه کاری کرد که زودتر یه پولم برسم؟
نحوه ی تقسیم سودمشارکت: پس از کسر کلیه هزینه ها و احتساب سودخالص به صورت ۷۰ درصد برای من بعنوان سرمایه گذار و ۳۰ درصد شرکت ' و همچنین سرکت متعهد شده که ۲۵ درصد از مبلغ سرمایه رو به عنوان سود علی الحساب به سرمایه گذار بده و توافق شده که سود علی الراس قطعی در پایان سال محاسبه و تسویه بشه'
نکته ی متن بالا اینه که به من گفتن اگه قرارداد یکساله باشه( که هست ) ماهانه ۲۵ درصد سود علی الحساب مشارکت بدن ولی تو متن بالا نوشته شده ۲۵ درصد از مبلغ سرمایه به عنوان سود علی الحساب پرداخت میشه!! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید'

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک شما باید مورد بررسی قرار گیرد..

با درود نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

مدارک شما بایستی مورد بررسی قرار گیرد

باسلام
نیاز است مفاد قرارداد شما بررسی شود

سلام
قراردادتان باید بررسی شود.
توجه داشته باشید که اعمال فسخ را از دست ندهید. گاهی رفتاری ممکن است اسقاط حق فسخ تلقی شود. درخواست صدور دستور موقت جهت تسریع پیشنهاد می شود.

باسلام، نیاز به بررسی دارد

سلام
مدارک باید بررسی شود