برای دریافت ما به التفاوت حق الزحمه پروانه و عملیات اجرایی چه کاری باید انجام بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۴۹ #29632696

با سلام بنده ناظر پایه سه ساختمان هستم و حدود صلاحیتم تا پنج سقف می باشد.
ساختمانی را قبول نظارت کردم که دارای پروانه ساخت سه سقف می باشد.اما مالک گفته هفت سقف می خوام بسازم یعنی در عمل بعد پایان سقف پنجم نظارت ساختمان از صلاحیت من خارج شده و باید تعویض ناظر انجام بگیرد.مشکل اینجاست که من حق الزحمه نظارت سه سقف با زیربنای مشخص شده در پروانه رو گرفتم ولی در عمل پنج سقف و متراژ بیشتری را نظارت کردم.برای دریافت مابه التفاوت حق الزحمه پروانه و عملیات اجرایی چه کاری باید انجام بدهم.درصورتی که پول سه سقف گرفتم ولی نظارت پنج سقف برعهده بنده بوده و سازمان نظام مهندسی میگه بعد سه سقف تمام حق الزحمه میرسه به ناظر بعدی

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم پرداخت مابه التفاوت میتوانید شکایت کتید

میتوانید طرح دعوی کنید...

با درود امکان طرح دعوا و پی‌گیری وجود دارد

در دادگاه طرح دعوا نمایید تا اگر طبق ضوابط نظام مهندسی حقی داشته باشید حکم صادر شود

باید در دادگاه طرح دعوا گنید تا اگر طبق ضوابط نظام مهندسی حقی داشته باشید حکم صادر شود