نوشتن توافقنامه برای طلاق توافقی چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۴۸ #29626147

سلام برای نوشتن توافقنامه برای طلاق توافقی باید چه کار کنم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود باید متن توسط یک متخصص نوشته شود

موارد توافق را صورتجلسه و سپس در سایت تصمیم ثبت نام می کنید
در جلسات مشاوره که ۴۵ روز می باشد شرکت می کنید سپس با گواهی عدم انصراف از طلاق به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی را ثبت می کنید

سلام
زوجین باید ابتدا تمام موارد توافق خود را اعم از امور مالی و حضانت را به صورت مکتوب بین خود تنظیم نمایند و به امضاء شهود برسانند و سپس با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست طلاق توافقی تنظیم تا به دادگاه خانواده ارسال و رسیدگی شود و شرایط توافق را نیز در دادخواست بنویسند

با سلام _ بدوا میبایست در خصوص مسائل مالی همچون مهریه، نفقه، جهیزیه و استرداد طلاجات و مضافا موضوعات غیرمالی مانند فرزند مشترک و نحوه ملاقات و حضانت، با همسرتان به توافق شفاهی رسیده و تراضی حاصله را مکتوب نمایید که بهتر است جهت نیل به مطلوب به وکیل دادگستری متخصص مراجعه نمایید.