اگر اعسار کسی پذیرفته شود چه تضمینی وجود دارد که اقساط تعهد داده شده خود را پرداخت نماید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۵ #29609314

از شخصی که مطالبه وجه دارم و تقاضای اعسار داده است. اگر اعسار او پذیرفته شود چه تضمینی وجود دارد که اقساط تعهد داده شده خود را پرداخت نماید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درخواست جلب محکوم علیه

سلام و وقت بخیر.
اگر اعسار او پذیرفته شود و همان اول پیش قسط یا در مواعد مقرر اقساط را پرداخت نکند،تنها راه همان درخواست صدور دستور جلب محکوم علیه می باشد و امکان دیگری در قانون وجود ندارد.مگر آنکه مالی از ایشان به دست آید که از طریق آن محکوم به وصول شود.
موفق باشید

در صورت عدم پرداخت اقساط میتوانید تقاضای جلب کنید.

باسلام.اگر اعسارش پذیرفته شود و اقساطشو پرداخت نکنه.تقاضای جلب ودستگیری وی وتا پرداخت اقساط بازداشت میشود.

سلام
در صورت عدم پرداخت اقساط امکان توقیف اموال و جلب وی وجود دارد

باسلام ضمانت اجرای آن این است که درصورت عدم پرداخت میتونیدجلب کنیدمضافااینکه تقاضابدین تامین مناسب بده

پذیرش دادخواست اعسار بمنزله عدم توانایی مدیون در پرداخت دین بصورت یکجا میباشد و هیچگونه ضمانتی پس از پذیرش معسربودن فرد گرفته نمی‌شود و فقط در صورت عدم پرداخت اقساط مشخص شده بصورت متوالی میتوانید دستورجلب مدیون را از قاضی پرونده دریافت نمایید.