گواهی گواهان یعنی چه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۳۴۹ #29603563

سلام من واسه ۲ سال نفغه معوقم دادخواست دادم اومد اجرای احکام گفت ندارم کلی هم جلو قاضی بد و بیراه بارم کرد، منم گفتم حقوق داره ماشین داره. البته ۱ چهارم حقوقش یعنی ۴۰۰ تومن واسه مهریه کسر میشه، الان ابلاغ اومده، علت حضور استماع گواهی گواهان رسیدگی یعنی چی گواهی؟ الان برم چی بگم که به نفعم باشه؟ شوهرم قبل از اینکه عدم تمکین بگیره ازدواج کرده موقت، بخاطر همینم که تو دادگاه تجدیدنظر گفتم زنشو طلاق بده نفغه جاریم رد شد، تمکین اونم رد شد، بخدا ۲ ساله هیچ پولی نداده حتی واسه بچم چند ماهه واسه بچه ۴ سال و نیم ۲۰۰ تومن تایین کردن همونم نداده. چرا قانون اینجوری شده یه زن بی سرپرست از کجا بیاره که همش شکایت کنه بره بیاد بخدا خسته شدم خواهش میکنم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی شاهد که دادگاه درخواست می کند شاهدان حاضر به شهادت شوند

با سلام
به احتمال زیاد زوج برای اعسار یا تعدیل در پرداخت حقو ق شما شهودی به دادگاه معرفی نموده که از شما جهت شنیدن و حضور در جلسه دعوت شده است و اگر اموالی یا املاکی از زوج اطلاع دارید در جلسه دادگاه بصورت کتبی ثبت و در اختیار دادگاه قرار دهید .

جلسه رسیدگی جهت استماع شهادت شهود تعیین شده است .

شما دادخواست نفقه بده با دستور موقت که زودتر رسیگی شود
برای افزایش نفقه فرزند هم ،تعدیل نفقه بزنید

گواهی گواهان ، یعنی شهادت شهود .. اگر هرکدام از شما برای اثبات ادعا به شهادت کسانی استناد کرده باشید ، قاضی برای شنیدن یا همان استماع شهادت آنها ، شهود را به دادگاه احضار می کند .

با سلام استماع شهادت شهود است که احتمالا برای اثبات اعسار ایشان است