آیا با استفاده از این میتوان ادعای مالکیت روی آن زمین داشت؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۶۱۷ #29578129

سلام، زمینی از پدربزرگ من به مادرم به ارث رسیده بود و مادرم و بقیه خواهر هایش زمین را در همان سال فروختند ولی بعد از فوت مادرم در لیست اموالش در گواهی انحصار وراثت آن زمین موجود بود

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر اشتباه در صدور گواهی انحصار وراثت مثبت مالکیت شما نیست . بایدتقاضای اصلاح گواهی حصر وراثت را بنمایید .

زمین فروخته شده است هرچند در گواهی انحصار وراثت امده باشد.

با سلام و درود . با فروش مالکیت منتقل شده است و گزارش اشتباه نمیتواند مبنای ثابت کردن مالکیت باشد.

باسلام
خیر چنین چیزی امکان نخواهد داشت .

شخصی که اقدام به تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارث نموده اشتباه کرده است

سلام خیر چنین چیزی امکان ندارد

سلام
اگر ایراد قانونی برنقل انتقال گفته شده وارد نباشد، اقدامات بعدی خللی به آن وارد نمی کند.