باید کجا برم که نامه قانونی بگیرم که او باید از این به بعد بیاد دنبال فرزند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۷ #29577529

با سلام وخسته نباشید ....من و همسرم از هم جدا شدیم و دخترم تا هفت سالگی پیش او بود والان هفت ساله شده و پیش من هس تا قبل هفت سالگی من دنبال فرزندم میرفتم بهزیستی و پنجشنبه و جمعه پیش من بود و غروب جمعه تحویل میدادم بچمو ...وحالا که دخترم هفت ساله شد همچنان مادرش اذیتم میکند و میگوید من حکم دارم و تو باید بچه رو بیاری و ببری و میگویم الان دیگه تو باید پنجشنبه بیای دنبال دخترمون ولی میگه من نامه دارم میخواستم بدونم من چی کار کنم باید کجا برم که نامه بگیرم که او باید از این به بعد بیاد دنبال دخترم من چون میرم سرکار و ساری می‌شینم هر پنجشنبه نمی توانم دخترمو ببرم و بیارم خاستم بدونم آیا من باید الان ببرم دخترمو یا این خانم باید بیاد دنبالش و باید از کجا نامه بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید با سپاس فراوان از زحمات شما

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهترین راه این است که از طریق شعبه ای که از آن حکم وقت ملاقات اخذ نموده اید اقدام به توافق نموده و صورتجلسه ای تنظیم و از این ببعد طبق این صورتجلسه اقدام نمایید .