آیا علی رغم میل بنده میتوانند قانونا از نظر جغرافیایی محل پست سازمانی مرا تغییر دهند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۷ #29576996

سلام علیکم
ضمن تشکر از وقتی که میگذارید
بنده کارمند یکی از واحدهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی هستم و در حال حاضر بعلت لجبازی سر یک مورد اعتراض قانونی محل خدمت بنده را در همان شهرستان در شهر دیگری در همان سمت با فاصله ۱۵ کیلومتری تعیین کرده اند

اگر بخواهم میتوانم به پست سازمانی خود که پست مسئولیتی هست بازگردم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط با مذاکره خیلی محترمانه با مسوولین مربوطه می توانید مشکل خود را حل کنید.

با سلام
اگر بصورت تبعیدی باشید خیر بایستی زمان آن سپری شود،در غیر اینصورت میتوانید تقاضای انتقالی بدهید تا شرایط سنجیده شود