شکایت از پزشک امکانش هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۳ #29558603

اگر مدت طولانی از مرگ یکی از اطرافیان گذشته باشد و بخواهیم از پزشکی که قصور پزشکی داشته و باعث مرگ شخص شده شکایت کنیم و در حال حاضر به آن پزشک دسترسی نداریم (فوت کرده و یا در ایران نیست) و ا ز طرفی مدارک پزشکی نیز به مرور زمان از بین رفته آیا راهی برای پیگیری موضوع وجود دارد؟ مراحل آن چیست؟ با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، به نظر میرسد که به نتیجه ای نمیرسید.

سلام
اقامه هر گونه دعوایی نیازمند ارائه ادله کافی و مثبته می باشد و با توجه به توضیحات شما چون ادله کافی ظاهرا وجود ندارد به نظر اقدام شما بلانتیجه خواهد بود

با درود شکایت کیفری نتیجه نمی‌دهد

سلام و وقت بخیر.
اگر پزشک فوت شدند که پرونده سریعا موقوفی تعقیب میخوره.اگر هم در ایران نباشند با توجه به اینکه اسناد و مدارک کاملی هم ندارید،بنظر من نتیجه بخش نیست و فقط وقت و هزینه تلف میشه.
موفق باشید.

با سلام
چنانچه پزشک فوت کرده امکان شکایت کیفری نیست

باسلام بنابه آنچه درسئوال آمده بعیداست به نتیجه برسدوامکان طرح دعوی وجودندارد