از صاحب شرکت به خاطر افترا و از کارمند به جرم فروش مال غیر شکایت کردم ولی هر دو تبرئه شدن چه طور ممکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۹ #29542875

سلام من هاردی و رم رو خریدم اینترنتی و به قیمت روز رم خراب بود به فروشنده زنگ زدم گفت قبول نمی کنم
برای مرجوع کردن به آدرس شرکتی که داخل هارد بود رفتم صاحب شرکت گفت این هارد ها رو کارمند من دزدیده و تو هم مال خری من دستگیر شدم به جرم مال خری ولی از اتهام مال خری به خاطر عدم اطلاع تبرعه شدم ( به قیمت روز خریده بودم)
در آخر هم کارمند که هارد ها رو فروخته بود به خاطر عدم ادله کافی برای اتهام دزدی تبرعه شد
حال این وسط من ضرر کردم از صاحب شرکت به خاطر افترا و از کارمند به جرم فروش مال غیر شکایت کردم ولی هر دو تبرعه شدن چه طور ممکنه
حالا من ضرر مالی و روانی کردم
چه جور ممکنه اگه کارمند دزده باید پیگیری بشه اگه دزد نیس چرا هارد های که من خریدم رو بهم بر نمی گردونن

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به تبرئه شدن امکان اقدام دیگری برای شما وجود ندارد.
صرفا میتوانید خواستار تحویل سالم جنس شوید.

با سلام
شما در دعوای فروش مال غبر ذی سمت نبودید و مالک باید این دعوا را اقامه کند
شما فقط می توانید تحویل مبیع سالم را درخواست کنید

درودبرشما
درصورتی که تبرئه شدن عملاکارخاصی نمی شودکردفقط شایدازجنبه حقوقی بشودطرح دعوانمود.