میتوانم از قاضی شکایت کنم که ماشین یکی دیگه رو توقیف کرده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۵۰ #29542816

باسلام
من به پرداخت هر ۷ ماه یه سکه محکوم شدم و یه پراید زیر پامه مال داداشمه کلا به اسم اونه از سال ۹۰ خریداری شده هالا چند روز پیش تو خیابان جلومو گرفت که حکم توقیف خودرو داداشم دستشون بود با این عنوان که سواری پراید به شماره----------- با رانندگی من ----------- محکوم علیه توقیف شود آیا با رانندگی میتونن حکم توقیف بدن

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. چنانچه سند مالکیت بنام برادرتان باشد چنین توقیفی غیرقانونی است با سندمالیکت برادرتان به قسمت اجرای احکام شعبه مربوطه برود و رفف توقیف کند

درود. چنانچه بدون احراز مالکیت خود رو دستور یا حکم بر توقیف آن از جهت محکمیت شما صادره شده است ، قابل شکایت می باشد. که مالک باید اقدام نماید.

با سلام
صرفا اموالی که بنام خود محکوم باشد قابل توقیف میباشد
در صورت توقیف خودروی متعلق به برادرتان ، برادر شما میتواند به دلیل تخلفات انتظامی قاضی دادگاه اقامه دعوی نماید

سلام
چنانچه خودرو به نام شما نیست حکم توقیف غیر قانونی است و برادرتان میتوانند رفع توقیف نمایند