آیا قبل از امضای سند وکالت بلاعزل توسط فرزندانش می تواند از هبه ی خود رجوع کند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۷۲ #29531469

سلام
مادری چند ملک خود به صورت مجزا برای فرزندانش(هر کدام یک ملک) سند وکالت بلاعزل زده است و در واقع هبه کرده است البته بدون هبه نامه،آیا قبل از امضای سند وکالت بلاعزل توسط فرزندانش می تواند از هبه ی خود رجوع کند؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وکالت با هبه متفاوت است

بله هبه قابل رجوع است.

با احترام هبه قابل رجوع است

باسلام وکالت باهبه متفاوت می باشدودوعقدجداگانه می باشند،اگرهبه نموده قابل رجوع است

با سلام و وقت بخیر
امکان رجوع از هبه وجود دارد اما نکته ی قابل توجه این است که هبه ای انجام نشده که بخواهیم آثار هبه را بر آن بار کنید.

وکالت و هبه دو عقد جداگانه هستند

با سلام ، بله امکان رجوع میسر می باشد .