راهی هست که بتونم حضانت دخترم خودم داشته باشم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۸ #29526346

میخوام درخواست طلاق بدم اما میترسم که بچه ام رو ازم بگیرن،
دخترم الان ۴ سالشه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
تا ۷ سالگی زانت فرزند با مادر است بعد از آن نیز در صورت عدم صلاحیت یکی از آنهاست با شخص دیگری است

باسلام
حضانت تا ۷ سالگی با مادر است و ۷ تا ۹ سال با پدر . برای سلب حضانت می بایست عدم صلاحیت پدر را ثابت نمایید

سلام
حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی باشماست و بعدا با پدر و مخارجش هم با پدر است

با درود حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است

سلام
حضانت تا ۷ سالگی با مادر است بعد از آن با پدر است مگر عدم صلاحیت پدر در دادگاه ثابت شود

با سلام در وهله اول بخاطر دخترتان سازش را انتخاب کنید قبل طلاق .
حضانت تا سن ۷ سالگی با مادر است بعد گذشت ۷ سال توافق و عدم صلاحیت شوهرتان امکان حضانت را به شما انتقال خواهد داد .

باسلام.حضانت دخترشما طبق قانون تا۷ سال باشما می باشد.