آیا میتوانم صرفا با رسید بانکی، جهت وصول طلبم از مغازه دار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۴ #29526162

سلام عرض احترام
بنده اوایل سال گذشته با شریکم یک مغازه اجاره کردیم، ۶ماه بعد هم مغازه را پس دادیم،چون در زمان امضای قرارداد اجاره، بنده چک نداشتم به اسم شریکم اجاره نامه را نوشتیم طوری بود که سرمایه از من، کار از شریکم بود، مبلغ ۱۰ میلیون به صاحب مغازه دادم،بنده فقط تنها مدرکم فیش دستگاه خود پرداز هستش، شریکم هم اقدام نمیکنه پولم را بگیره،مغازه دار هم قبلا میگفت باید وضعیت مالیاتش مشخص شه، من هم یکساله صبر کردم الان هم پاسخگوی تماسم نیست و مغازه را قفل کرده رفته.
میتونم از مغازه دار شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست استرداد مبلغ واریزی را نمایید .

سلام خق استرداد مبلغ رهن برای مستاجر وجود دارد نه شخص دیگر .

با سلام..
شما مشخص نکردید که ۱۰ م را به چه عنوان به موجر دادید؟(ایا مبلغ رهن بوده؟ یا مبلغ کرایه ؟ )
اگر مبلغ بابت رهن بوده و هیچ بدهی به موجر نداشته باشید، میتوانید دادخواست استرداد مبلغ رهن اجاره نامه را از شورای حل اختلاف تقاضا کنید..
موفق باشد