نحوه توقیف خودرو فروخته شده به خاطر عدم حضور خریدار برای تعویض پلاک چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰,۳۸۳ #29517

با سلام
حدود چهار ماه پیش خودرو را به یک نفر فروختم و قرار شد چند روز بعد بریم برای تعویض پلاک ولی خریدار مراجعه نمیکند و بعد از یک ماه با همان خودرو اقدام به درگیری و برای اینجانب حکم احضاریه از کلانتری آمد حالا میخواهم راهنمایی کنید که چگونه خودرو را توقیف و بقیه پول خود را وصول نمایم در ضمن سند نزد خریدار میباشد و هر موقع از او میخواهم بیاید که بریم تعویض پلاک اینجانب را تهدید میکند

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه سند خودرو و خودرو نزد خریدار باشد فقط میتوانید از طریق دادگاه الزام ایشان را به ایفای تعهد و الباقی ثمن معامله بخواهید و در صورتیکه در قرارداد ضرر و زیانی تعبیه شده باشد از ایشان مطالبه نمائید.

موید باشید