اگر بخواهم از دفترچه بیمه خدمات درمانی استفاده کنم مجبور به ابطال دفترچه تامین اجتماعی ام هستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۰ #29480748

با سلام
بنده مشغول به کار و تحت پوشش تامین اجتماعی هستم و از طرف دیگر تحت حضانت پدرم هستند که فرهنگی اند، اگر بخواهم از دفترچه بیمه خدمات درمانی استفاده کنم مجبور به ابطال دفترچه تامین اجتماعی ام هستم اگر این کار رو بکنم سابقه کار تامین اجتماعی ام خراب میشه؟

مشاوره حقوقی بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما شاغل هستید بهتر است از بیمه تامین اجتماعی استفاده نمائید

سلام دوست عزیز بله در صورتی از بیمه پدرتان استفاده کنید دیگر شما بعنوان سرپرست محسوب نمی شوید. در نتیجه سابقه بیمه برای شما ثبت نمیشود بنظر بنده بیمه تلمین اجتماعی درصورت شاغل بودن عالی است

سلام - بله در صورتی از بیمه پدرتان استفاده کنید دیگر شما بعنوان سرپرست محسوب نمی شوید. در نتیجه سابقه بیمه برای شما ثبت نمی شود زیرا فقط می توانید از یک بیمه استفاده کنید. اگر شما شاغل هستید بهتر است از بیمه تامین اجتماعی استفاده نمائید.