نظریه کارشناس چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۸۲۵ #29471992

ببخشید نظریه کارشناسی به شکل زیر هست
((یکفقره اثر انگشت مورد ادعا مضروب در ظهر چک منتسب به مرحوم ......... در مقایسه با اثار مسلم الصدور ایشان در سند رسمی دفترخانه شماره ..... اسناد رسمی از لحاظ حالت و جهت جریان و آثار چروکهای ناشی از کهولت سنی دارای تشاهبات زیادی بوده مع الوصف بلحاظ عدم وضوح اظهار نظر قطعی در مورد مطابقت آن مقدور نگردید
معنیش چی میشه؟ممنون

مشاوره حقوقی چک
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابقت اثر انگشت یکی است اما نظر قطعی نمی توان داد

با سلام
انتساب امضا به امضا کننده به طور قطع امکان ندارد

سلام شباهت اثر انگشت را تایید کرده ولی نظر قطعی مبنی بر اصالت اثر انگشت نداده

سلام و درود
اثر انگشتی که توسط مرحوم در ظهر چک صورت گرفته با سایر اسناد رسمی که مرحوم در آن اثر انگشت داشته، تشابه دارد. اما کارشناس نتوانسته بعلت عدم وضوح با قطعیت آن را تایید نماید.

سلام گفته اثر انگشت بررسی شده شباهت داره اما قطعی نمیشه گفت اثر انگشت ایشان است

یعنی کارشناس نتوانسته دقیقا جعل امضا و یا انتساب امضا را مشخص نماید . لذا دادگاه * به استناد نظر کارشناس * نمی تواند ادعای جعل را بپذیرد .

باسلام با توجه به شرایط اثرانگشت، کارشناس قادر به نظر قطعی نبوده است.