رای به عدم استماع داده شد، چون هنوز سند منابع طبیعی باطل نشده خلع ید هم نمیتوان شکایت کرد، چه کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۸ #29448740

ملکی ۵۰ هکتاری داشتیم که منابع طبیعی سال ۷۵ به تصرف خود در آورده و ارازی ملی اعلام شد،بعد از ۲۵ سال موفق به محکوم کردن منابع طبیعی در خصوص ملک مورد نظر شدیم ولی هنوز سند منابع طبیعی باطل تشده و در پروسه اداری ابطال سند هستیم، اما فردی ۲۰۰۰متر از ملک مورد نظر را شخم زده و ادعای مالکیت دارد،تصرف عدوانی شکایت کردیم چون سبغ تصرف به علت اینکه در تصرف منابع طبیعی بود نداشتیم رای به عدم استماع داده شد،چون هنوز سند منابع طبیعی باطل نشده خلع ید هم نمیتوان شکایت کرد،چه کنیم؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون فعلا سند بنام منابع طبیعی است بایستی منابع طبیعی بر علیه شخص اقامه دعوی نماید و تا ابطال سند بنام منابع طبیعی نشود و بنام شما انتقال داده نشود نمیتوانید اقدامی نمایید .

شما می توانید نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام وتامین دلیل هم بگیرید.

باسلام درصورتی که سند ابطال نشود شما از نظر قانون مالک نیستید که بتوانید ادعای تصرف عدوانی نمایید.میتوانید نسبت به تامین دلیل اقدام نمایید درصورت ابطال سند و رای بر له شما میتوانید برعلیه ایشان دادخواست مطالبه خسارت ایام تصرف بنمایید.

درود ..بعد از ابطال سند کلیه دعاوی از جمله خلع ید واجرا المثل از شما پذیرفته است