شکایت متقابل بدم یا منتظر بمونم بعد از رسیدگی که ثابت شد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۵ #29442926

با درود. فردی از من به دلیل توهین در پیامک شکایت کرده وقتی برای توضیحات به کلانتری رفتم متوجه شدم که حدود ۱۰۰ پیام ساختگی از اسکرین شات پرینت گرفتن
که هیچ ربطی به من نداره گذاشتن تو پرونده به عنوان مستندات . حالا میخواستم بدونم منم ازش بعنوان شکایت واهی . شکایت متقابل بدم یا منتظر بمونم بعد از رسیدگی که ثابت شد برام پاپوش ساخته و بی گناهی ثابت شد اعاده حیثیت بدم . ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
ابتدا در این پرونده از خود دفاع نمایید که قاضی متن پیامک ها را از مخابرات استعلام نماید و یا اینکه در صورتی پیام های واتس اپ یا تلگرام می باشد درخواست کنید اصل پیام ها را در اختیار قاضی قرار دهند.
در صورت صدور قرار منع تعقیب یا برائت قطعی در صورت اثبات سوءنیت ایشان میتوانید شکایت افتراء تقدیم کنید.

سلام
ابتدا با دفاع از خود در شکایتی که علیه شما مطرح شده بی گناهی خود را اولا ثابت کنید و بعد اگر در همین دعوا سوء نیت طرف مقابل اثبات شد بعدا به اتهام افترا ازشون شکایت کنید .
چون ممکن هست طرف مقابل از ساختگی بودن پیامک ها مطلع نباشه و شخص ثالثی به اسم شما براش پیامک فرستاده باشه یا با نرم افزار از طریق شماره همراه شما این کار رو کرده باشه

بعد از صدور حکم برائت یا صدور قرار منع تعقیب میتوانید شکایت افترا طرح کنید

امکان شکایت تحت عنوان افترا پس از صدور قرار منع تعقیب وجود دارد.

سلام وقت بخیر در صورت اثبات بی گناهی شما و صدور قرار منع تعقیب میتوانید جهت افترا شکایت نمایید .

با سلام
بعد از صدور قرار منع تعقیب میتوانید شکایت افترا و اعاده حیثیت مطرح نمایید

درود
در صورت صدور قرار منع تعقیب یا حکم برائت ، میتوانید بابت افترا شکایت خود را مطرح نمایید .