ذکر نکردن نام یکی از وراث در گواهی انحصار وراثت چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴,۵۸۸ #29432

با سلام خدمت بزرگواران ، دایی بنده در سال ۹۱ انحصار وراثت رو انجام داد و اسم مادر ناتنی خودش رو در انحصار ورثه ذکر نکرد به عبارت دیگه کاری کرد که ارث به مادر ناتنی اش تعلق نگیرد بعد سه سال مادر ناتنی دایی بنده شوهر کرده و الان به خاطر عدم ذکر نام ایشون در گواهی انحصار ورثه شکایت کرده و برای دایی بنده کیفر خواست اومده دایی بنده هم یه آدمه مریضیه و خیلی از زندان می ترسه می خواستم بفرمایید که مجازات این جرم چقدره و آیا کاری میشه کرد که جریمه پرداخت بشه و دیگه زندان نره
با تشکر از شما بزرگوار

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نام ورثه را در گواهی حصر وراثت نبردن جرم کلاهبرداری است و مجازات آن حبس و جزای نقدی می باشد

باسلام و احترام عدم ذکر یا کتمان عمدی یکی از وراث در انحصاروراثت مجازات حبس وجزای نقدی دار

عدم ذکر نام یکی از وراث در گواهی انحصار وراثت و یا کتمان آن کلاهبرداری محسوب شده و مجازات حبس و جزای نقدی در پی خواهد داشت.

نام ورثه را در گواهی حصر وراثت نبردن جرم کلاهبرداری است و مجازات آن حبس و جزای نقدی می باشد

باسلام عدم ذکر یا کتمان عمدی یکی از وراث در انحصاروراثت مجازات حبس وجزای نقدی دارد

عدم ذکر نام ورثه در گواهی حصر وراثت جرم کلاهبرداری محسوب می شود و مجازات آن حبس و جزای نقدی است

مجازات ایشان حبس خواهد بود که معمولا زیر سه ماه میباشد و قابل تبدیل به جزای نقدی میباشد لذا در صورت رضایت شاکی بستگی به نظر قاضی خواهد داشت که احتمالا مجازات به حالت تعلیق در خواهد آمد.

موید باشید