مدت زمان صدور رای طلاق چه مدت هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶,۰۳۵ #29430407

باسلام.نیمه های شهریور پرونده طلاق ما به دیوان عالی ارسال شده است اما هنوز هیچ رای صادر نشده است معمولا چه مدت طول میکشد تا رای قطعی وارسال شود؟

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ،
موعد آن مشخص نیست و در قانون به موعد آن اشاره نشده است

بااحترام
قابل پیش بینی نیست ولی حداقل ۳ ماه به طول می‌انجامد

باسلام
مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نمی باشد

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

سلام
معمولا ظرف ۳ ماه باید رای صادر شود ولی ممکن است شعبه به جهت شلوغی کار تا کنون موفق به صدور حکم نشده لذا می توانید حضورا مراجعه و پیگیری کنید

با سلام
با توجه به اینکه پرونده به دیوان عالی ارسال شده و نیز به نوبت به پرونده ها رسیدگی میشود با عنایت بر نزدیکی به آخر سال و شلوغ بودن مدتی زمان بر خواهد بود ولی زمان دقیق مشخص نمیشود منتظر دریافت پیامک مبنی بر دریافت رای از سامانه ثنا بمانید.

باسلام.بستگی به این دارد که دیوان عالی کشور نسبت به روند رسیدگی پرونده طلاق ایرادی داشته باشد یاخیر با این توضییح که اگر دیوان ایرادی نداشته باشد رای تایید می گرددو زمان زیادی طول نمی کشد.منتهی اگردیوان ایراد به پرونده داشته باشد رای مورداعتراض نقض و مجددا برای رسیدگی به دادگاه تجدیدنظرارسال می شودکه چندین ماه طول می کشد.