آیا وکالتی هست که با اون در صورت فوت عموم خونه به من برسد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۲۴ #29426261

من پدرم فوت کرده و از چند روزگی عموم بزرگم کرده و عموم و زن عموم از خودشون فرزندی ندارن الان عموم از خودش یه خانه داره که میخواد برسه به من آیا وکالتی هست که با اون در صورت فوت عموم خونه به من برسه نه دیگران و مادر بزرگ پدربزرگم در قید حیات نیستن

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عموی شما میتوانید ملک را از طریق دفاتر اسناد رسمی به نام شما انتقال دهد و یا صلح عمری نماید

هرنوع وکالت نامه ای بعد فوت ایشان باطل می باشد بهتر است عموی شما طی یک سند صلح عمری ملک مورد نظر را به شما منتقل نماید

درود
از طریق صلح عمری امکان پذیر است.

با سلام
خیر چنین وکالتی در عالم حقوق وجود ندارد.زیرا به مجرد فوت وکیل یا موکل ،وکالت مرتفع می شود.

نخیر با وکالت نمیشه ولی در قالب بشرط عمری می توانند به شما منتقل نمایند

وکالت با فوت طرفین سند باطل می شه
بهترین راه انتقال به وسیله تنظیم سند صلح عمری هست که عموتون در عین حال که اموالش و انتقال می ده تا زنده هست می تونه از منافع اموال اش بهره مند بشه . حتی می تونه حق فسخ بزاره که اگر قبل از فوت پشیمون شد سند صلح و فسخ کنه

با سلام
وکالت با فوت موکل باطل می شود. عقد صلح عمری(به عمر عمو) منعقد نمایید