مطالبه خسارت از شرکت به دلیل تصادف و با خودروی شرکت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۲ #29417

سلام نفتکش عراقی که متعلق به شرکت هست با ماشین ما تصادف کرد مقصر صددر صد شما خسارت ماشین که چیزی ازش نمونده چطور باید پرداخت کنه چون ماشین برا شرکته طرف ما کیست راننده عراقی هم ولش کردن رفته کارشناس هم گرفتیم کل مبلغ ماشین رو زده برامون ممنون

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه خودرو متعلق به شرکت بوده باشد شما باید شکایت خود را علیه شرکت تنظیم نمائید و در نهایت اگر پرداخت نشد برای توقیف اموال شرکت اقدام کنید.

موید باشید