صرف اینکه حق طلاق در عقدنامه داشته باشم برای طلاق کفایت می کند یا باید محضری این وکالت گرفته شده باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۷۲۰ #29410060

سلام و عرض ادب من در عقدنامه حق طلاق دارم میخواستم بدونم میتوانم اقدام کنم و طلاق بگیرم یا باید حتما ثبت دفترخونه ای شده باشد؟ ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
همان حق طلاقدر عقدنامه کافی است

سلام
خود عقدنامه سند رسمی محسوب می شود و اصولا وکالت در آن قابل اعمال است و چون داخل در ضمن عقد لازمی است حق عزل نیز نخواهد بود.

حق طلاق در عقد نامه کفایت میکند و این نکته را بدانید که زمانی که زوجه حق طلاق دارد برای طلاق باید حتما وکیل بگیرد.

بله همان حق طلاق در عقدنامه کفایت میکند و میتوانید اقدام نمایید .

باسلام ووقت بخیر
حتما باید وکالت درطلاق از زوج را دفتراسناد رسمی از زوجه دریافت کنید . اگر صرفا درسند ازدواجتون ذکرشده است که( زوجه هرزمان بخواهد میتواند برای طلاق اقدام کند . ) اصولا دردادگاهها قابل پیگیری نمی باشد مگر این که مندرجات آن مانند متن وکالت درطلاق به صورت کامل باشدولی درکل بهتراست دردفتراسنادرسمی تنظیم شود .

با سلام و درود
اگر وکالت طلاق ضمن عقد برای شما درنظر و درج در صند ازدواج باشد نیازی به وکالت نامه ی دیگری جهت ثبت طلاق نیست.
میتوانید با استناد به سند ازدواج درخواست طلاق کنید البته دخالت وکیل دادگستری به عنوان موکل شما ضروری و لازم است و به راحتی میتوانید طلاق خود را از دادگاه اخذ و در محضر طلاق ثبت کنید.
موفق باشید.

به طور معمول حق طلاقی که در عقدنامه به زوجه داده شده است قابل قبول نبوده ولیکن برای پاسخ قطعی باید متن حق طلاق به طور دقیق مطالعه شود و معمولا برای طلاق باید وکالت در طلاق در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شده باشد.